Facebook LinkedIn Twitter Skype Email            
My Idea

My Idea

Kompanija My Idea d.o.o. osnovana je 2004. godine kao prvenac medju firmama koje nude autsorising u oblasti usluga kol centara u Srbiji. Ideja vodilja firme je bila da svako može da donese svoje Ideju, Start-ap projekat, u okruženje privatnog Biznis inkubatora i tako da dostigne zrelost uz pomoć svojih kolega iskusnih preduzetnika koji su uspešno prebrodili porđanje muke sa kojima se suočavaju sve nove, male firme.

U tim uslovima kol centar My Idea prerastao je u jedan od najvećih domaćih firmi iz te oblasti u Srbiji koji nudi svojim korisnicima usluge masovne integralne komunikacije sa korisnicima, telefonom, internom, poštom i kurirskom dostavom.

Inovacije su moto tima firme My Idea.
Fokusirana istraživanja javnog mnjenja za privredu i NVO sektor sa uslugama sređivanja baza podataka i konsalting je projekat koji je stasao u ovom okruženju 2007. godine. Do sada je My Idea realizova je više 200 telefonskih i terenskih istraživanja javnog mnjenja samostalno i u saradnji sa vodećim firmama iz ove oblasti u Srbiji i šire.
Internet prodaja, podrška on lajn prodaji, reklamiranje preko socijalnih mreža je usluga koju My Idea nudi od 2010. godine. Od istraživanja tržišta kroz fokusiranje projekte istraživanja javnog mnjenja, probnih sajtova za on lajn prodaju do realizacije celokupnih projekata za on lajn prodaju i prenošenje sistema za on lajn prodaju na korisnike ovih usluga, My Idea je omogućila svojim korisnicima da iskoriste višegodišnje iskustvo i zakorače na put širenja Internet prodaje u Srbiji i šire.

Zajedno sa našim partnerima, pronalazimo nove i efikasne načine za saradnju sa direktnim kupcima i potencijalnim partnerima. Aplikacije za mobilne Android i druge telefone jedna je od alatki koje sve masovnije koriste naši korisnici.

Kroz firmu My Idea od osnivanja pa do danas prošlo je 500 mladih ljudi koji sada rade u firmama širom Srbije. Naš tim pomogao je u razvoju niz Start-up kompanija koja sada samostalno rade.
Biznis inkubator My Idea otvorio je vrata svim mladim ljudima iz Beograda i sada je utoku konkurs za nove članove. U svetu 42 odsto Start-up firmi samostalno uspe da stane na noge, koje svoj rad počnu u okruženju Biznis inkubatora ovaj procenat je preko 84 odsto.
MyIDEA d.o.o. Vajara Đoke Jovanovića 2; Pošta: Stojana Aralice 1, 11040 Beograd, Srbija
tel. +381 11 36 02 380; +381 11 36 019 00; Fax +381 11 36 02 859; e-mail:office@myidea.
Copyright © 2010 - 2019MyIDEA d.o.o.|  All Right Reserved  |  Powered by Milica Juruković&NPlaneta